Pronestor Display toont vergaderactiviteiten op digitale schermen - een elegante, eigentijdse en professionele oplossing. Pronestor Display optimaliseert het gebruik van uw vergaderfaciliteiten zodat verwarring en “lege” vergaderingen worden verminderd. Het resultaat: eenvoudigere procedures, meer flexibiliteit rond het vastleggen van vergaderruimtes en de verspilling van middelen wordt geminimaliseerd.

Pronestor Display bestaat uit vier verschillende modules: Room Display, Reception Display, Area Display en Mobile Display. U kunt de vier weergave modules afzonderlijk gebruiken of in combinatie.Room display geeft de actuele status en volgende vergadering voor deze specifieke ruimte en is buiten de ruimte gemonteerd. Het standaard ontwerp is geoptimaliseerd voor tablets (Apple, Andriod en Windows) met een schermformaat van 7 tot 10 inch, zoals de Dell Venue 8 Pro. De module is interactief en vrije ruimtes kunnen direct op het scherm geboekt worden.
Area display toont de huidige status en volgende vergadering van de geselecteerde vergaderzalen in een bepaald gebied. De module is leverbaar, met of zonder interactiviteit. Met interactiviteit zijn ruimten ook te boeken vanaf het Area display. Geoptimaliseerd voor Full HD (1920x1080 px).Reception display geeft alle vergaderactiviteiten van vandaag weer in de geselecteerde ruimtes – zowel huidige als toekomstige vergaderingen. Geoptimaliseerd voor Full HD (1920x1080 px).
Mobile display toont de huidige status in alle vergaderruimtes in het gebouw. De module geeft een compleet overzicht en maakt het vinden van een vrije vergaderruimte gemakkelijk. Geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten - smartphones en tablets - IOS, Android en Windows.Unieke eigenschappen

Standaard ontwerpen en flexibel ontwerp

Pronestor Display heeft drie verschillende standaard ontwerpen waarin u uw eigen logo kunt toepassen. De oplossing geeft u ook volledige ontwerpflexibiliteit en de mogelijkheid om alle scherm lay-outs in overeenstemming met uw huisstijl aan te passen.

Interactieve functies

Met de interactieve functies in de Room Display module kunt u vergaderingen rechtstreeks op het scherm boeken en bewerken. Interactiviteit is een standaard functie in deze module en kan geconfigureerd worden voor elk individueel scherm. Voor Area Display is interactiviteit optioneel.

Gecentraliseerd beheer

Met de beheer- en monitor site kunt u de oplossing beheren via een web-browser. Configuratie, ontwerp en keuze van verschillende functies zijn hier mogelijk en u kunt alle schermen in uw bedrijf gelijktijdig beheren.

Hartslag functie

Schermfouten worden automatisch gedetecteerd door de hartslag functie. Deze functie bewaakt de schermen en stuurt automatisch een email naar de administrator in geval van een foutmelding.

Foutrapportage

Storingen en defecten kunnen rechtstreeks worden gemeld via de Room Display. U kunt apparaten (bijv. beamers, computers etc.) binnen de foutrapportage definiëren en deze vervolgens aan een ruimte koppelen. Via het display van de ruimte kan dan een eventuele fout gemeld worden aan de verantwoordelijke beheerder. U vindt het fout pictogram in de rechter bovenhoek van het scherm.

Pronestor Analytics

Krijg meer inzicht in het gebruik van de vergaderruimtes via statistieken en reserveringspatronen. Gebruik gegevens over “Niet Gebruikt”, aantal deelnemers etc. Met Pronestor Analytics krijgt u een waardevol handvat om het gebruik van de vergaderruimtes te optimaliseren.

PIN Code

U kunt per interactief scherm een PIN code toevoegen, zodat alleen gebruikers die deze kennen, de ruimte via het scherm kunnen reserveren.Product integratie

Pronestor Display kan voor het tonen van de beschikbaarheid en het interactief reserveren van ruimtes standaard gebruik maken van Microsoft Exchange, Google Apps for Business of Pronestor Room. Maar ook als u niet beschikt over één van deze systemen, kan Pronestor Display goed gebruikt worden om de status van ruimtes zichtbaar te maken.