Met Pronestor Catering kunt u de catering services voor uw bijeenkomsten rechtstreeks bij de kantine bestellen. Iedereen bespaard tijd met het nieuwe bestel proces, waarbij fouten en misverstanden sterk zullen afnemen. Alle informatie voor de kantine wordt automatisch gegenereerd en rapportages zijn beschikbaar voor de kantine met de relevante gegevens voor de voorbereiding, het maken, uitserveren en factureren.

De basis oplossing

De basis oplossing bestaat uit een gebruiksvriendelijke web module. Hierin wordt de gebruiker door het bestelproces geleidt en is duidelijk wat besteld wordt en tegen welke kosten. Tijdens de bestelling wordt het aantal deelnemers opgegeven, de plaats en tijd van uitlevering en zelfs de kostenplaats. Verder hoeft de gebruiker niets te doen; in plaats daarvan ontvangt deze een bevestigingsmail van het systeem. Twee dagen voor aanvang van de bijeenkomst, wordt een herinneringsmail gestuurd. Hierdoor kan de gebruiker nog benodigde aanpassingen doen voor de uiterste besteldatum.

Bestellingen wijzigen

Bestellingen zijn gemakkelijk terug te vinden voor het geval er iets aangepast moet worden (aantal deelnemers, tijd, locatie, etc.). Zo kunt u bestellingen verschuiven naar een ander tijdstip, maar ook uw bestellingen kopiëren of aanpassen naar een herhalende bestelling. Het systeem informeert de kantine over de nieuwe bestelling, er is geen dubbel check nodig of noodzaak om ontbrekende gegevens te verkrijgen. Door minder fouten en vergissingen bij uitlevering, wordt de dienstverlening verbeterd en besparen de organisatoren van bijeenkomsten en de medewerkers van de kantine een hoop tijd.

Additionele functionaliteit

Pronestor Catering is een flexibele oplossing waarbij modules aan de basis oplossing toegevoegd kunnen worden. Deze modules kunnen los van elkaar aangeschaft worden maar wel gelijktijdig in de oplossing gebruikt worden.

Outlook module

De Outlook integratie maakt het mogelijk om vergaderingen te plannen en catering te bestellen vanuit één gezamenlijke workflow. De bestelling is gekoppeld aan de afspraak in Outlook en volgt deze afspraak, bijvoorbeeld bij verplaatsing, kopiëren of annuleren. Deze module werkt met Microsoft Outlook 2007, 2010 en 2013.

User import

Met de user import module kunt u alle gebruikers in Pronestor Room direct koppelen en beheren vanuit Microsoft Active Directory (AD). De user import module kan omgaan met meerdere ADs en met ADs bestaande uit meerdere domeinen.

Data export

Met de Data Export module kunt u gegevens uit Pronestor Room exporteren en deze voor bijvoorbeeld de interne verrekening in uw financiële systeem of ERP-pakket in te lezen.

Multiple companies

Met de Multiple companies module kunnen verschillende bedrijven die gezamenlijke bedrijfsmiddelen delen, reserveringen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsverzamelgebouwen, waar vergaderruimtes gedeeld worden. Ook kunnen voor de verschillende bedrijven andere rechten ingesteld worden, zodat bedrijf A bijvoorbeeld alleen ruimten op de begane grond kan reserveren en bedrijf B geen toegang mogelijkheid heeft om bestellingen bij de catering te doen.

Procesautomatisering

Pronestor Catering bevat standaard rapporten voor de kantine met een compleet overzicht van dag- en weektaken, omzet en kengetallen.

Als de kantine een bestelling afrondt en uitlevert, wordt de factuur informatie elektronisch verstuurd naar de boekhouding. Hierdoor wordt veel tijd uitgespaard bij de registratie en verwerking van vergaderkosten.

Pronestor product integratie

Pronestor Catering en Pronestor Room

Door de combinatie van Pronestor Catering en Pronestor Room ervaart u de geïntegreerde workflow van het reserveren van ruimtes, middelen en catering vanuit uw eigen kantine. Via de Outlook module worden de bestellingen aan de kantine gedaan en gekoppeld aan de afspraak.