Heeft u de behoefte om het organiseren en faciliteren van vergaderingen en bijeenkomsten te stroomlijnen, dan bent u bij MeetinQ aan het juiste adres.

Natuurlijk is het van belang dat u over een ruimte beschikt waar u ongestoord met uw gesprekspartners kunt samen zijn, gepland of spontaan. Natuurlijk kunt u de ruimte al reserveren vanuit de agenda van uw email programma, maar daar heeft u weinig aan op het moment dat u even rustig wilt gaan zitten in een spreekkamer die nu leeg is. Kan dat wel? Is die ruimte niet gereserveerd? Met Pronestor Display kunt u op een aldaar gemonteerde tablet pc direct bij deze lege ruimte zien wat de status is, wanneer de volgende geplande meeting start en via de tablet de ruimte a la minute vastleggen.

Ook het overzicht over de ruimtes kan met Pronestor Display goed weergegeven worden. Met grote schermen kan de status van een geselecteerd aantal ruimtes worden weergegeven, bijvoorbeeld bij de receptie of de lift. En met Pronestor Display op de mobiele telefoon, hebben u en uw collega's de mogelijkheid om dat overzicht op het kleine scherm uit de broekzak te halen.

Wat als uw organisatie meer wil dan alleen overzicht over vergaderruimtes, maar ook het beheer;

  • inrichting van de ruimte laten aanpassen op gewenst gebruik (bijv. opstelling tafels en stoelen)
  • reserveren van presentatie middelen of computers
  • automatisch doorbelasten

dan is Pronestor Room de meerwaarde voor uw organisatie. Pronestor Room houdt echter niet op bij de vergadering, alle (schaarse) middelen in uw organisatie kunt u met Pronestor Room beheren;

  • bijvoorbeeld een dienstauto om naar een andere lokatie te kunnen gaan
  • speciaal gereedschap voor een opdracht
  • demonstratie apparatuur die u mee wilt nemen naar een klant

Alle middelen waarvoor u reserveringen wilt regelen, kunt u opvoeren in Pronestor Room zodat deze via de webapplicatie of vanuit Microsoft Outlook gereserveerd kunnen worden.

Indien catering een belangrijke activiteit op uw ontvangstlocatie is, of u wilt de processen rondom catering verbeteren, dan is Pronestor Catering uw oplossing. Met een muisklik de bestelling plaatsen, overzichtelijke werklijsten voor de keuken en automatische verrekening. 

Ontvangt u veel bezoekers of heeft u te maken met piekmomenten aan uw ontvangstbalie? Dan zal Pronestor Visitor een belangrijke bijdrage leveren om de bezoekersstroom aan uw organisatie professioneel te verwerken. Zo heeft u altijd overzicht over de bezoekers en is de ontvangst en het vertrek, goed geregeld.

Integratie

Alle Pronestor Producten zijn los te gebruiken, maar ook in combinaties te integreren tot een complete Meeting Management Suite. Bovendien zijn onze oplossingen leverbaar als cloud dienst, als on-premise installatie of als combinatie van beiden, alles afhankelijk van uw wensen en voorkeuren.