LanguageWire heeft overzicht over vergaderingen met Pronestor Display

Gelijktijdig met de verhuizing naar een nieuwe en grotere kantoorruimte, heeft LanguageWire besloten om naar digitale bebording oplossingen te kijken en daarmee een beter overzicht van de vergaderingen te krijgen.

Probleem

LanguageWire Kopenhagen 1LanguageWire werd regelmatig geconfronteerd met vergaderruimtes die volgens Outlook kalender bezet zouden zijn, maar in werkelijkheid was er niemand aanwezig. Dit was meestal het gevolg van vergadering die geannuleerd of naar een ander tijdstip waren verplaatst, maar niet uit de agenda waren verwijderd of waren aangepast. Dit maakte het houden van een spontane vergadering zeer lastig, aangezien je nooit zekerheid had of een lege ruimte ook echt leeg was. Ook kwam het dagelijks voor dat vergaderingen onderbroken werden door collega's die claimde dat het "hun" ruimte was. Het gevolg was een hoop verwarring en dubbele reserveringen.

LanguageWire ging op zoek naar een digitale bebording oplossing om een visueel overzicht te krijgen van de dagelijkse vergaderingen en om direct inzicht te hebben in de daadwerkelijke status van een vergaderruimte.

Resultaat

LanguageWire vond met Pronestor Display een perfecte digitale bebording oplossing.

LanguageWire Kopenhagen2"Het resultaat is fantastisch! We hebben volledig overzicht over onze dagelijkse vergaderingen en de zekerheid dat alle vergaderruimtes actueel zijn bijgewerkt in Exchange/Outlook. We kunnen onze meetings direct op het scherm bij de ruimte boeken, wat het hele reserveringsproces een stuk makkelijker maakt en de spontaniteit bij onze medewerkers aanmoedigt. Tevens worden vergaderingen die niet doorgaan, automatisch verwijderd uit de Exchange/Outlook agenda. Het systeem vereist namelijk bevestiging aan het begin van de meeting. Als die bevestiging niet wordt gegeven, wordt de ruimte na 15 minuten weer vrij gegeven en is de vergadering automatisch uit Exchange/Outlook verwijderd. Door deze oplossing zijn we in staat gebleken om lege vergaderruimtes te vermijden en kunnen we nu zelfs met een ruimte minder toe, omdat we het gebruik van de ruimtes hebben geoptimaliseerd.", aldus Thor Angelo, medeoprichter van LanguageWire.

Tablet-PCs en frames

Aan de buitenkant van iedere vergaderruimte heeft LanguageWire nu Tablet-PCs. Dit zorgt voor een zeer professionele uitstraling. Alle tablets zijn in stijlvolle frames gemonteerd, die overigens ook in verschillende kleuren leverbaar zijn.

LanguageWire krijgt veel zakelijke relaties en klanten op bezoek en is trots op de digitale bebording oplossing die zowel "cool" als professioneel is en zelfs makkelijk kon worden aangepast aan de eigen huisstijl.